B&B De Droomhut

Info: Tramkade 2  |  2635 BA Den Hoorn, ZH  |  Tel: +31(0)6 20 900 908  |  E-mail:info@dedroomhut.nl

De Droomhut

De Droomhut
Wij – Aad en Christel van der Drift met onze 3 kinderen Daan, Bas en Gijs, hebben in 2006 de voormalige boerenleenbank en de naastgelegen beheerders-woning aangekocht. Na 7 jaar verbouwen begonnen we aan het realiseren van een bed & breakfast in de loods, boven de houtzagerij van ons eigen meubel- en inrichtingsbedrijf Drift Wood Deco. Omdat het runnen van een B&B ons altijd heel erg leuk leek zijn wij hard aan het werk gegaan om die “droom” te verwezenlijken.  Daarvan is onze “Droomhut” het resultaat. Op 20 juni 2014 mochten wij onze eerste gasten ontvangen!

Heerlijk dromen in blokhut-sfeer
Wat u op zult vallen aan onze B&B is onze rustieke en sfeervolle inrichting. Veel van de meubelen zijn handgemaakt door ons eigen bedrijf. Deze kamers kenmerken zich door het gebruik van weerbarstig rondhout, echte boomstammen en natuurlijke materialen. Dat maakt uw verblijf een ervaring op zich! En dan biedt de omgeving ook nog talloze mogelijkheden.

Een bootje huren
De Droomhut ligt op de grens tussen het groene en waterrijke gebied ‘Midden Delfland’, en de bruisende stad Delft. Er zijn dus talloze manieren om je te vermaken tijdens een verblijf aan De Droomhut. Varen, wandelen, fietsen, maar ook theater, restaurants en het rijke uitgaansleven van Delft behoren tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u een bootje huren om de omgeving te verkennen. Daarnaast kunt u aan het water voor onze deur op onze vlonder gezellig vertoeven.

Wij hopen dat u zult genieten van uw verblijf in B&B De Droomhut.

Met vriendelijke groeten,

Aad, Christel, Daan, Bas en Gijs